tirsdag 29. september 2009

Mikke Mus veien?

Litt intern, men veeeeldig morsom. Ikke sant Marylin?

4 kommentarer:

  1. hihi! Ja, send regningen liksom

    SvarSlett
  2. God kveld Jannicke!

    Ja, nå fant jeg endelig bloggen din. Søster - din venninne Cec. - har fortalt så mye positivt om den, men noen bloggadresse kunne hun ikke huske. Jeg ble nysgjerrig - har nok litt mer detektiv teft enn henne he he - og nå sporet jeg deg opp via andre bloggere hvor du hadde kommentert.

    Jeg er bloggfrelst! Og kommenterer ofte på de bloggene som inspirerer meg. Vel og merke under et annet navn - som jeg av en eller annen grunn synes er befriende. Dekknavnet blir jo også da et aldri så lite "varemerke" på personen og det kan være morsomt.

    Jeg selv har ikke opprettet noen blogg enda, hadde ambisjoner dette året, men det har jeg ikke fått tid til mellom ammeøkter og våkenetter. Men en vakker dag...om jeg ikke blir grepet av den berømmelige tidsklemma - det gjenstår jo å se når jeg skal begynne å jobbe igjen om nøyaktig én måned og ti dager. Hvis ikke klemma tar innersvingen,ja da blir det blogg fra kråkereiret eller raritetskabinettet som jeg kaller mine fire vegger med tak og grunnmur.

    Jeg kommer ganske sikkert igjen og kommenterer her hos deg, men nå må jeg hive meg rundt før før jeg har stevnemøte med Jon Blund. Jeg må nemlig pakke inn gaver til datteren som fyller 8 år i morgen!

    Hilsen Marianne

    SvarSlett
  3. Hei Marianne.

    Så hyggelig at du legger igjen en kommentar. Som du ser, så blogger jeg om hverdagslige ting som får meg til å smile. Blir nok veldig internt og personlig, men håper at det kan være NOE som kan inspirerer alikevel. Innimellom legger jeg ut litt "ordentlige" saker. Tenkte jeg skulle ha en blogg som handlet om noe annet enn interiør siden det finnes så mange fine interiørblogger der ute.

    Håper bursdagsbarnet hadde en fin bursdag! Håper også det går bra med minstemann.

    Jannicke

    SvarSlett
  4. Hei Jannicke!

    Jeg kommenterer i dag igjen jeg. Det er det som fascinerer meg så med denne bloggverden, det er dialogen man kan ha med folk - kjente og ukjente - gjennom et tastatur og et kommentarfelt. Når jeg er skravlesjuk - noe jeg er rett som det er - ja, da tar jeg meg en tur rundt i blogglandia. Og der vet jeg jo at jeg treffer mange likesinnede, og gjennom blogginnleggenes tema får jeg en dialog. Det er spennende!

    Du har en fin blogg. Morsomt tema. Artig å se strek-portretter av deg, samt episoder som får deg til å smile. Kreativt!

    Den åtte år gamle datteren min hadde en fin dag i går. Vi startet tidlig. Hun fikk kake med åtte lys, brus og mange presanger på sengekanten. Senere på dagen var det stort kalas for henne.

    Lille figur (det kaller jeg sønnen) har det bra. Frisk og rask og relativt kvikk om natten også. I natt har vi virkelig hatt det gående. Han våknet kl. 01.00- tiden, 03.00- tiden, 05.00- tiden og kl. 06.30 sto vi opp. Da heiv jeg meg over kaffen, helte innpå to-tre kopper mørkbrendt - det må jeg ha for å våkne - deretter ble det melk og grøt på åttekilos klumpen.

    Skal si det har blitt lite skjønnhetssøvn på meg siden lille figur ble konge av kråkereiret! Hadde aldri trodd jeg skulle klare meg på så lite søvn. Datteren var sovedukke i sin tid, men sønnen er sprellemann!

    Du, jeg prøvde å hilse på deg igår. Du kom kjørende like ved der vi bor sent på ettermiddagen - men du kjente meg nok ikke igjen der jeg kom gående med vognen. Å, det er sikkert fordi jeg har blitt så markert grunnet manglende skjønnhetssøvn he he.

    Vel, må hive meg rundt - skal brygge mer kaffe, deretter venter vaskebøtta med grønnsåpevann! Ukens store prosjekt: Vaske interiøret! Ha en fin helg Jannicke.

    Hilsen Marianne

    SvarSlett